Viktigt meddelande

Av | 29 maj, 2020

Styrelsen för Språklärarnas Riksförbund har tillsammans med Organisations-gruppen i Umeå för Språkdagen 2021 fattat beslutet att senarelägga Språkdagen till mars 2021. Vi har gjort det av följande skäl:

 

  • Det är oklart om det finns kvar restriktioner i oktober, som först var tänkt som lämplig tid. Det kan då mycket väl finnas restriktioner för hur många personer som kan träffas samtidigt. Det är dessutom ännu oklart om universitetet är öppet för vårt evenemang i oktober. Och även om restriktionerna har lyfts, så kan det finnas deltagare eller föreläsare som kan känna obehag inför fysiska möten. Vi vet dessutom att många lärare uppskattar att möta kollegor från hela landet.

 

  • Digitala seminarier är än så länge en teknisk utmaning för oss, och det är svårt att tillgodose våra viktiga sponsorers önskemål när det gäller en digital variant av Språkdagarna.

 

Vi hoppas att våra medlemmar har förståelse för beslutet i denna svåra situation. Vi vill tacka arbetsgruppen i Umeå som har ansträngt sig till sitt yttersta för att lösa situationen på bästa sätt.

 

De deltagaravgifter som är betalda gäller för Språkdagen i mars 2021.

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.